X

Johan fra Oslo

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 44 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
City Index startside
Klicka för större bilder

CityIndex tilbyr spread-betting, CFD- og valutahandel på mer enn 12 000 globale markeder. Handle alt fra indekser og aksjer til forex og bitcoin hos CityIndex. Hva liker du best å handle? Her får du helt nye muligheter, fra et børsnotert selskap! CityIndex gir en overlegen tradingopplevelse. Dette er en tradingmegler du kan stole på, som tilbyr raske ordre og full støtte for seriøse tradere.

CityIndex

CityIndex logo

Totalvurdering

8.57/10

Detaljer

8
9
8
9
8
10
8
 • Minsteinnskudd

  1 EUR

 • Plattformer

  4

 • Grunnlagt

  1989

 • Licenser

  3

 • Land

  Storbritannia

 • Råvarer/krypto

  Ja, Ja

 • Aksjehandel

  Ja

 • Norsk

  Nei

 • Kundestøtte

  Ja

 • Valutainnskudd

  GBP EUR USD

Gain Capital er moderselskapet til CityIndex, og er børsnotert på NYSE med tickeren GCAP. Selskapet har vært på børsen i mer enn 30 år, og har et godt rykte blant tradere. CityIndex har også markedets største utvalg av globale indekser for handel, fra Wall Street CFD-er til Japan 225-indekser eller US Tech, som kan kjøpes eller selges. Hvis du tror på oppgang, kjøper du en indeks, og hvis du tror på nedgang, selger du. Handle med mer enn 4500 aksjer over hele verden. Kjøp krypto hvis du tror mest på for eksempel bitcoin, eller bruk shorting hvis du tror at prisen kommer til å gå ned. Hos CityIndex finner du markedets 84 mest handlede valutapar, og mer enn 25 råvarer.
20x giring er mulig for indekser, som Nasdaq100, OMX30 og DAX30. Hvis du blir profesjonell investor, er det mulig å få 200x giring, men vi anbefaler at du alltid er forsiktig med belåning.
Kostnadene for handel med valuta er lavere enn gjennomsnittet. Aller lavest kostnad får du ved handel med indeksprodukter, som DAX30 (tysklands store indexks), OMX30 eller Nasdaq. Når det gjelder avgifter, finnes det ingen uttaksgebyrer hos CityIndex, noe som er en stor fordel. Dessverre har de en inaktivitetsavgift på 130 kr per måned, men den trer ikke i kraft før du har vært inaktiv i mer enn 1 år.
+ Flere språk og tradingverktøy av høy kvalitet.
+ Tett spredning, lave marginer og raske handler.
+ Prisbelønt plattform og kraftig teknologi.
+ Har eksistert på de globale finansmarkedene i mer enn 35 år.
- Ganske dyr spredning for aksjer.
- Det tar ganske lang tid å åpne en konto.
- Er ikke tilgjengelig på norsk.
Velg mellom en rekke nettbaserte plattformer for online trading. Fremfor alt er det WebTrader som skiller seg ut som det mest brukte alternativet, mens mobilappen kan lastes ned etter at du har registrert deg hos CityIndex.

Hvis du foretrekker en nedlastbar tradingplattform, kan du velge AT Pro, som er en egenutviklet versjon. Denne er veldig avansert, og har et stort utvalg av grafiske grensesnitt og svært avanserte grafer. Hasigheten er enestående. For alle som foretrekker MetaTrader 4 (MT4), finnes det også en slik versjon integrert hos CityIndex. MT4 er tilgjengelig for datamaskin, nettbrett og iOS-/Android-mobiler.
Kundestøtte er åpent døgnet rundt, og kundemedarbeiderne er svært hjelpsomme. Et lite minus er at kundestøtte kun er tilgjengelig på engelsk og arabisk for øyeblikket.
 
 
Kan jeg opprette en konto for indekshandel fra Norge? Ja, det kan du selvfølgelig. Alle nettstedene vi viser på Valutamegler.no er åpne for nordmenn. Det er kun fra USA og Canada det ikke er mulig å handle. Har CityIndex andre kontorer enn det i London? City Index har faktisk kontorer i mange land. Hovedkontoret ligger i London, men det finnes også kontorer i Australia, Singapore og Dubai. Du kan raskt og enkelt se en sammenligning av kontoer som tilbys hos CityIndex, og deretter søke basert på hva som oppfyller handelsbehovene dine på best mulig måte.
Selskapet bak CityIndex het tidligere eller kalles iblant fremdeles CityIndex fra Gain Capital, GAIN Capital UK Ltd..
Ingen nyheter om CityIndex tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.