X

Jakob fra Sarpsborg

Registrerte seg hos valutamegleren CEX for 5 minutter siden.

» Prøv CEX du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
BD Swiss har flott, skandinavisk design
Klicka för större bilder

BD Swiss er en av Europas ledende meglere på nettet. De har spesialisert seg innen valutahandel, samt kryptohandel. Selskapet ble stiftet utenfor Zürich i Sveits i 2011, der en av grunnleggerne var bosatt. I dag har BD Swiss mer enn én million kunder fra Europa, Asia, Australia og Afrika. Den sveitsiske tradingmegleren streber etter å tilby markedets beste handelsbetingelser, både gjennom svært god kundestøtte, en prisbelønt plattform for mobilhandel samt konkurransedyktig spredning. Deres unike 1-klikks tradingfunksjonalitet er tilgjengelig både for valutahandel og kryptohandel, noe som har blitt veldig populært. Prøv BD Swiss i dag!

BD Swiss

BD Swiss logo

Totalvurdering

9.14/10

Detaljer

9
9
9
10
10
8
9
 • Minsteinnskudd

  € 200

 • Plattformer

  5

 • Grunnlagt

  2012

 • Licenser

  4

 • Land

  Sveits

 • Råvarer/krypto

  Ja, Ja

 • Aksjehandel

  Ja

 • Norsk

  Ja

 • Kundestøtte

  Nei

 • Valutainnskudd

  EUR GBP CHF USD

Tradere hos BDSwiss kan glede seg over en av de beste plattformene for mobilhandel på markedet. Det finnes egenutviklede apper til både iOS/iPhone- og Android-mobiler, og disse har vunnet flere utmerkelser som beste app for valutahandel.


BD Swiss er også i fremkant når det gjelder opplæring. Til dags dato har ingen annen valuta- eller online tradingmegler vært i stand til å komme i nærheten av utvalget som finnes hos BD Swiss. Dette inkluderer tilpassede markedsnyheter, eksklusive videokurs, daglige spesialnyheter, live webinarer og markedets bredeste utvalg av online handelsvideoer.


Deres eget handelsakademi passer både for nybegynnere, middels avanserte tradere og profesjonelle tradere. Du kan relativt raskt og helt gratis gå gjennom opplæringsressursene, som er delt inn i 6 kapitler per nivå. Nybegynnere kan lære seg mer om hvordan online trading fungerer, hva som påvirker markedet, noen vanlige funksjoner i handelsplattformen MT4 og hvordan man legger inn en ordre.


Litt mer erfarne tradere har muligheten til å gå litt mer i dybden i ulike eiendelsklasser og markedstyper, og lære seg hvordan de kan skreddersy sin egen handelsplattform etter behov. I tillegg diskuteres trender og hvordan de analyseres, samt støtte- og motstandsnivåene du må vurdere når du handler. Videre går BD Swiss gjennom viktige verktøy for teknisk analyse og trading generelt. Til slutt fullføres kurset for semiavanserte brukere med strategisk tenkning og hvordan man kan oppnå optimal handel på nettet.
Du kan handle med 100x giring for indeksprodukter som Nasdaq100 eller OMX30. Opptil 200x giring gjelder for større valutapar både for ikke-profesjonelle og profesjonelle tradere. For kryptovalutaer som bitcoin, TRON eller stellar gjelder 5x giring.
Hos BD Swiss kan du velge mellom tre ulike tradingkontoer: Raw, basic og black. I motsetning til mange andre valutameglere, angis tydlig estimerte kostnader for hver måned. Det er en gjennomsnittlig månedsavgift på € 1 for basic-kontoen, € 29 for black-kontoen og € 79 for raw-kontoen. Men, det er ingen provisjon på handler, og du kommer til å tjene store penger hvis du handler riktig. Registrer deg på 49 sekunder hos BD Swiss!
+ Opplev lynrask, elektronisk trading, en såkalt STP-megler uten mellomledd.
+ Test trading med 1-klikk fra BD Swiss!
+ Er tilgjengelig på norsk

- Kunne hatt enda flere valutapar.
- Det er ikke mulig å velge NOK som basisvaluta.
Via plattformene hos BD Swiss kan du handle når og hvor som helst. La oss starte med en av de vanligste plattformene, Meta Trader 4 og 5. Førstnevnte har eksistert i mer enn 10 år, men det er fremdeles ikke så mange som har implementert versjon 5 enda. Derfor er vi hos Valutamegler.no glade for at dette er gjort hos BD Swiss.MT5: Verdens mest avanserte tradingplattform
Meta Trader 5 er den nyeste og klart mest avanserte plattformen fra markedets største selskap innen grafer og handel. Her kan du dra nytte av en rekke fordeler som daglige rapporter, automatisert trading med roboter og ekspertrådgivere og muligheten til å vise opptil 100 diagrammer samtidig. Med MT5 har du til og med tilgang til mer enn 80 indikatorer for teknisk analyse. I tillegg finnes Autochartist, som gir automatiske analyser for ulike valutaer og andre eiendeler du følger, og daglige analyser fra Frank Walbaum, en ekspert på valutahandel, og Alex Douedari, en prisbelønt trader.BD Swiss mobilapp
Etter at du har registrert deg, kan du også laste ned mobilappen som er tilgjengelig både på Android- og Apple-mobiler. Den er svært brukervennlig, og har vunnet flere priser. Den byr på et bredt spekter av verktøy også for mobilen, som normalt kun er tilgjengelige via datamaskinen.All online trading fra én side
Det beste med BD Swiss er kanskje at uansett hvilken plattform du velger, får du tilgang til et imponerende utvalg av kryptovalutaer med døgnåpen handel, samt valutahandel som er åpen fra mandag til fredags kveld, uten avbrudd om natten. Registrer deg hos BD Swiss i dag og prøv dette fantastiske nettstedet!


BD Swiss har en svært rask live chat-tjeneste, der du ofte får svar på spørsmålet ditt innen 20 sekunder. Det er kjempekjekt å slippe å vente på kundestøtte. Når du stiller litt mer kompliserte spørsmål, kan det imidlertid ta litt tid å få svar, eller svarene er mer begrenset.
 
 

Er det noen bank- eller uttaksgebyr?

SwissQuote benytter den vanligste metoden for bankoverføringer, der de selv belaster bankkostnadene sine. Utover dette tilkommer ingen uttaksavgifter innenfor Europa.
Selskapet bak BD Swiss het tidligere eller kalles iblant fremdeles BDS Swiss Markets Global Services Ltd.
Ingen nyheter om BD Swiss tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2023 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.