X

Benjamin fra Larvik

Registrerte seg hos valutamegleren AvaTrade for 16 minutter siden.

» Prøv AvaTrade du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
TradedWell har en inbydende hjemmeside
Klicka för större bilder

TradedWell er en europeisk online megler som tilbyr moderne og sømløs CFD-trading med flere hundre ulike instrumenter. Utvalget er både bredt og allsidig – her kan du velge blant for eksempel valutaer, kryptovalutaer, aksjer, råvarer og indekser. Plattformen ble grunnlagt i 2020, og har i løpet det første året hatt en imponerende reise som en av de raskest voksende valutameglerne på det europeiske markedet. Hvis du lurer på hva TradedWell har å tilby, hvilke vilkår og muligheter du får og hvordan tradingopplevelsen er, kan du lese den detaljerte og ærlige anmeldelsen fra Valutamegler nedenfor. Les mer om nettstedet eller dann deg ditt eget bilde ved å åpne en demokonto hos TradedWell.

TradedWell

TradedWell logo

Totalvurdering

9/10

Detaljer

8
9
9
9
9
10
9
 • Minsteinnskudd

  10 kr

 • Plattformer

  2

 • Grunnlagt

  1989

 • Licenser

  0

 • Land

  Storbritannia

 • Råvarer/krypto

  Ja, Ja

 • Aksjehandel

  Ja

 • Norsk

  Ja

 • Kundestøtte

  Ja

 • Valutainnskudd

  SEK EUR GBP

Førsteinntrykket av TradedWell er som forventet positivt. Her blir du møtt av en svært flott og fremfor alt brukervennlig hjemmeside, som dessuten er tilgjengelig på norsk. Hvis du liker et nettsted som er enkelt å navigere, raskt og lett å bruke og med akkurat riktig mengde informasjon, kommer du sannsynligvis til å like TradedWell.

Denne kypriotiske meglersiden ble grunnlagt i 2020 av samme selskap som eier og driver sidene TradeFW og InvestFW. Selskapet heter iTrade Global Ltd, og de er regulert av de kypriotiske tilsynsmyndighetene CySEC - noe som dermed også omfatter TradedWell.

TradedWells mål og ambisjon er å tilby førsteklasses online trading som er lett å tilpasse individuelle ønsker og behov. Oppfyller de det? Etter å ha sett på både utvalg og vilkår, og testet mulighetene og funksjonene som tilbys, mener vi hos Valutamegler at de klarer seg svært bra. Plattformen passer like bra for nybegynnere som for mer erfarne tradere, og det er mange eiendeler og markeder å velge blant. Det er dessuten mulig å tilpasse verktøyene og diagrammene etter eget nivå.

EU-regulerte TradedWell er en sikker, kvalitetsorientert og nyskapende online megler som tilbyr tjenester skapt med brukerne i fokus, og ikke eiernes interesser.

TradedWell er en EU-regulert megler, og maksimal giring på standardkontoer er 1:30. De ulike eiendelskategoriene har følgende giring:

Forex: 1:30 for større par, 1:20 for mindre par
Index: 1:20
Aksjer: 1:5
Råvarer: 1:10 (1:20 for gull)
Krypto: 1:2

For profesjonelle tradere er det mulig å søke om avansert konto, som gjør det mulig å handle med belåning på opptil 1:400.
Kostnadene er lavere enn bransjegjennomsnittet. Spredningen er konkurransedyktig, og megleren har ingen urimelige avgifter.
+ Flott hjemmeside
+ Ulike kontotyper for ulike behov og preferanser
+ Rask og sikker registrering
+ EU-regulert megler gir bedre beskyttelse for forbrukeren
+ CFD-trading med flere ulike eiendelskategorier
+ MT4 for nett og skrivebord, samt mobilapp
+ Gratis innskudd
+ Kundestøtte svarer raskt
+ Lave spreads
+ Svært bra opplæringsmateriale
- Antall eiendeler kunne ha vært høyere
- Litt utydelig informasjon om spreads og andre kostnader
Plattformen imponerer med gjennomsiktige priser og flytende spreads som starter på 0,07 pips. Dette er ikke det laveste på markedet, men likevel blant de beste.

Det er helt gratis å åpne konto hos TradedWell, akkurat som hos de fleste andre meglerne på markedet. Som ny kunde kan du velge mellom demokonto og ekte konto. Vi hos Valutamegler anbefaler alltid at du starter med en risikofri demokonto.

Når du er klar til å åpne en ekte konto, er det fire ulike nivåer å velge mellom; sølv, gull, platinum og islamsk konto. For sølv gjelder en maksimal giring på 1:200 for profesjonelle tradere. Det gis ingen swap-rabatt. For gull og platinum er maksimal giring på 1:400, og det gis en swap-rabatt på henholdsvis 25 og 50 %. Samtlige kontotyper er gratis å åpne og gir tilgang til en egen kontoansvarlig. Basisvalutaene er EUR, USD og GBP.

Innskudd og uttak er gratis. Swap-avgifter belastes for posisjoner som holdes åpne over natten, bortsett fra om man handler med en islamsk konto.

TradedWell passer for deg som liker den klassiske plattformen MetaTrader 4. Megleren gir tilgang til den nedlastbare programvaren, nettappen og TradedWells egen mobilapp.

MT4 er en såpass omfattende og komplett plattform som kan brukes for handel med alle eiendeler og på alle nivåer. Med MT4 får du som trader tilgang til flere ulike tidsrammer, et stort antall innebygde indikatorer (med muligheten til å legge til et par tusen til), svært bra diagrammer som kan tilpasses, flere ulike ordretyper og flyt av nyheter og markedsanalyse.
Teknisk støtte er tilgjengelig via telefon (fra Kypros), e-post og live chat. Tjenesten er åpen hver dag mellom kl. 07:00 og 17:00 GMT. Svartidene er korte, og kundeagentene er svært profesjonelle og imøtekommende.

Vi ønsker også å fremheve TradedWells svært omfattende opplæringsmateriale, som holder en svært høy standard. Her finnes det mange nyttige artikler, e-bøker, kurs, økonomisk kalender, inntektsrapporter og oppdaterte markedsnyheter. Noe av dette er kun tilgjengelig på engelsk, men mesteparten finnes også på norsk.
 
 

Er TradedWell en sikker megler?

Valutamegler anser TradedWell som sikker, takket være lisensen fra CySEC. Før du begynner å bruke en plattform, bør du imidlertid alltid gjøre din egen vurdering.

Er det mulig å handle valutapar med NOK hos TradedWell?

Ja, både USD/NOK og EUR/NOK kan handles med CFD-er. Også EUR/SEK, USD/SEK, EUR/DKK og USD/DKK er tilgjengelig.

Hvilke basisvalutaer er tilgjengelig?

For øyeblikket er det mulig å velge mellom USD, EUR og GBP. Dette gjelder for alle kontotyper.

Er TradedWells kundestøtte tilgjengelig på norsk?

Hjemmesiden finnes på norsk, men kundestøtte er kun tilgjengelig på engelsk.
Selskapet bak TradedWell het tidligere eller kalles iblant fremdeles iTrade Global Ltd.
Ingen nyheter om TradedWell tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2023 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.